Espai Montseny

Espai Montseny

  • Viladrau, Espai Montseny
  • Viladrau, Espai Montseny
  • Viladrau, Espai Montseny
Carrer Migdia, 1
17406 Viladrau
93 884 80 35
Horaris

Hivern
De l'1 d'octubre al 31 de maig
De dimarts a divendres: de 10 a 14h
Caps de setmana, festius i ponts de 9 a 14h i de 16 a 18 hores

Estiu
De l'1 de juny al 30 de setembre
De dimecres a diumenge: de 9 a 14h i de 16 a 19h

Tancat
Gener.
Dilluns, excepte ponts i festius.
25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.

L’ànima de la muntanya

El Montseny és una muntanya amb ànima. Els seus boscos mantenen ben viu el record dels seus antics habitants. Els habitants mítics, com les dones d’aigua. Els habitants llegendaris, com el bandoler Serrallonga. O les bruixes de Viladrau, perseguides al segle XVII.

L’Espai Montseny us ofereix la possibilitat de reviure un passat de llegenda. I ho fa amb els recursos més suggestius. Primer us immergireu en un bosc màgic on les dones d’aigua sorgeixen dels tolls, i els éssers mítics cobren vida. On es re-viuen les aventures del més gran bandoler de Catalunya: en Joan Serrallonga, el personatge que va trasbalsar el poder al segle XVII. I després, a la gran sala del pis superior, podreu contemplar una gran trovada de les bruixes de Viladrau, i quedareu bocabadats en veure, a través d’un potent i inèdit muntatge multimèdia, com les bruixes desencadenen tempestes i finalment volen... 
D’altra banda, l’Espai Montseny us ofereix múltiples propostes d’excursions, lúdiques, culturals i gastronòmiques, per fer que la vostra estada a Viladrau i al Montseny sigui inoblidable.

CATALÀ, CASTELLANO, ENGLISH, FRANÇAIS