Tallers d’Alfabetització digital i Club de feina

  • Viladrau Tallers d’Alfabetització digital i Club de feina
  • Viladrau Tallers d’Alfabetització digital i Club de feina

El proper dimarts 5 de març s’inicien als Hostalets de Balenyà els tallers d’Alfabetització digital, dirigits a persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de la Mancomunitat La Plana que vulguin millorar els seus coneixements d’informàtica.

Aquests tallers estan enfocats a millorar les competències digitals de les persones participants amb l’objectiu que siguin autònomes en la recerca de feina on-line. Es realitzaran cada dimarts, de 9:30 a 11:30, al Flik Flak-Punt Jove d’Els Hostalets de Balenyà.

Seguidament, de 12:00 a 14:00 i en el mateix espai, es reactiva el Club de Feina, que passa a tenir també una periodicitat setmanal. Aquest és un espai destinat a persones en recerca activa de feina, que ofereix equipaments informàtics i accés a informació i documentació específica relacionada amb el mercat de treball.

Ambdues activitats estaran conduïdes per una tècnica d’ocupació que realitzarà una formació personalitzada als usuaris del servei d’Alfabetització Digital i donarà suport en la recerca de feina a les persones participants al Club de Feina.

Els tallers d’Alfabetització Digital i el Club de Feina són activitats gratuïtes per a les que no cal inscripció prèvia. Són obertes a totes les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de la Mancomunitat La Plana.

Aquesta acció està organitzada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per més informació: Trucar al telèfon 938125445 o al correu electrònic tecnic.ocupacio@mancoplana.cat.

Desenvolupament Local