Nou ajornament del XIX Rallye d'Hivern fins els 24 d'abril del 2021

  • Viladrau Nou ajornament del XIX Rallye d
  • LES DADES ACTUALS DE LA PANDÈMIA FAN RECOMANABLE AJORNAR L'ESDEVENIMENT A UNA DATA POSTERIOR.
  • AQUEST SERÀ UN RALLYE D’HIVERN EXCEPCIONAL, CELEBRAT A LA PRIMAVERA I AMB UN HORARI ADAPTAT A LA SITUACIÓ ACTUAL, PERÒ AMB TOTA LA COMPETITIVITAT I DIVERSIÓ DE SEMPRE.
  • ES GARANTEIX LA DEVOLUCIÓ DE LA INSCRIPCIÓ ALS QUI LA SOL·LICITIN I S'AMPLIA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ A PREU REDUÏT.

L'evolució de la pandèmia ha fet necessari que, de mutu acord entre RallyClassics i l'Ajuntament de Viladrau, s'hagi decidit posposar el XIX Rallye d’Hivern – Critèrium Viladrau al dissabte 24 d'abril.

La situació d'emergència sanitària actual, amb confinaments territorials, toc de queda nocturn i tancament de comerços, faria molt difícil la realització d'un esdeveniment d'aquestes característiques. Amb la decisió d'ajornar el rally s'espera que en la nova data, la seva celebració es pugui dur a terme amb major normalitat i amb comerços i locals de restauració oberts.

El canvi de dates implicarà que el XIX Rallye d’Hivern – Critèrium Viladrau sigui un rally excepcional, en celebrar-se a la primavera i amb un clima molt diferent a l'habitual. A més, en previsió que certes restriccions puguin continuar vigents en aquelles dates, s'adaptarà el programa horari per a començar i finalitzar a una hora més adequada per als participants.

Es mantindrà intacte el format de Critèrium Viladrau al matí i Rallye d’Hivern durant la tarda del dissabte.

Les inscripcions continuen obertes

Les inscripcions per al XIX Rallye d’Hivern – Critèrium Viladrau es mantenen obertes per a la nova data del dissabte 24 d'abril, i s'amplia el període per a inscriure's amb el preu reduït de 165€ fins al 20 de febrer. Tots aquells participants que ja estiguessin inscrits mantindran automàticament la seva inscripció per a la nova data, o poden sol·licitar la devolució contactant amb RallyClassics.

Informació i inscripcions al XIX Rallye d'Hivern aquí

Per a més informació contactar amb rallyclassics@rallyclassics.org