Presentació cooperativa +65

  • Viladrau Presentació cooperativa +65

AQUEST DIVENDRES 18 DE JUNY, A LES 6 DE LA TARDA, TINDRÀ LLOC A CAN SIÀ LA PRESENTACIÓ DE LA COOPERATIVA +65 NASCUDA A TARADELL. UNA COOPERATIVA D'ACOMPANYAMENT, SERVEIS I ATENCIÓ A LA GENT GRAN AMB L'OBJECTIU QUE PUGUIN CONTINUAR VIVINT A CASA SEVA AMB EL CONFORT HABITUAL I SENSE DEPENDRE DE TERCERS O HAVER D’ESPERAR AJUDES FAMILIARS.

L'envelliment actiu i saludable és el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permetin a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent.

L'OMS estableix tres punts fonamentals com a referents de l'envelliment actiu:

  • Salut: benestar físic, mental i social
  • Seguretat: la protecció, la seguretat i la dignitat de les persones grans
  • Participació: és fonamental com a inductora de l’autorealització personal

L’objectiu de la cooperativa +65 és poder oferir qualsevol mena de servei a les persones jubilades del poble amb la finalitat d’evitar riscos, d’allargar la jubilació i que la gent gran pugui continuar vivint a casa tranquil·lament i de manera autònoma, amb la voluntat de poder-se ajudar als uns als altres simplement amb una trucada de telèfon.

Entre els diversos serveis previstos per la cooperativa hi ha: bricolatge (paleta, lampista, pintor..) neteja, petites reparacions, informàtica, jardineria, telefonia, fisioteràpia, transport pel poble (metge, compres...), infermera, menjar a domicili, etc. També hi ha en formació grups de suport mutu que han de donar assistència en aspectes socials, culturals i psicològics.

L’objectiu de la cooperativa +65 és que amb una sola trucada la gent gran tingui l'ajuda que necessita!