Posada en funcionament de les pilones del c/Mercè Torres

  • Viladrau pilones c/ Mercè Torres
  • Viladrau pilones c/ Mercè Torres

Ja s’han instal·lat les pilones a l’accés del nucli urbà de Viladrau. Estan situades al carrer Mercè Torres i tancaran el centre urbà tots els dissabtes, diumenges i festius des de les 12 del migdia fins les 5 del matí del dia següent. Tots els veïns dels carreres afectats (C/Rectoria i C/Pare Claret) poden demanar un comandament per obrir les pilones durant l’horari que estiguin apujades.

Les pilones entraran en funcionament el dissabte 22 de febrer a les 12 del migdia.

Els veïns que tinguin plaça d’aparcament a casa seva, tindran un comandament gratuït. Els veïns que no tinguin plaça d’aparcament, tenen dret a un comandament per domicili pagant l’import de 25€. En el moment que el retornin, recuperaran l’import abonat prèviament. Finalment els Residents a Viladrau que tinguin una targeta d’aparcament per a persones amb disminució, també poden demanar un comandament gratuït (recordem que només podran fer ús quan el titular de la targeta vagi dins del vehicle).

També, els veïns tenen l'obigació de signar la documentació per tal d’utilitzar els comandaments.

Si encara heu de passar:

  • Efectuar el dipòsit (si es el cas)
  • Recollir comandaments
  • Signar la documentació

Horari: dijous a diumenge de 9:30h a 16:30h.
Lloc: Dependències de la Guàrdia Municipal.

Les pilones només limiten l’accés d’entrada, la sortida sempre serà oberta pels vehicles que estarien a l’interior sortint en direcció contraria a la que han entrat. S’han d’aproximar, i quan el semàfor es posa en ambre parpellejant, es pot passar ja que les pilones estarien baixades.

Recordem que segons l’ordenança de civisme, durant la franja de tancament la càrrega i descàrrega no està autoritzada, sense autorització especial, per tant els transportistes i negocis del centre no quedaran afectats per aquest tancament.