Porta tot allò que et sobre... DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

  • Viladrau Dia Mundial Medi Ambient

El dia 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient i, aquest any, la Mancomunitat La Plana ha preparat una acció per promocionar el servei de deixalleria entre la població dels municipis mancomunats (Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva i EMD Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau).

Així doncs, durant la setmana del 6 al 12 de juny, tots els usuaris que vagin a les deixalleries fixes rebran un petit obsequi.

Es pot anar a la deixalleria d’Aiguafreda, de Malla o de Taradell i cal portar el fulletó que es repartirà als cubells de la matèria orgànica, en els municipis que fan la recollida porta a porta, o bé a les bústies, en aquells que no la fan.

A més, es podrà anar a la deixalleria mòbil durant tot el mes de juny i recollir també l’obsequi. La deixalleria mòbil farà estades a Folgueroles (el dia 7), Balenyà (el dia 20) i a Santa Eulàlia de Riuprimer (el dia 28).

Si algú està interessat en disposar de més informació, pot posar-se en contacte amb els serveis de medi Ambient de la Mancomunitat La Plana al 93 812 41 67 ext. 5 o bé a mediambient@mancoplana.cat