Oferta de feina - Tasques d'informació en el Parc Natural del Montseny 2023

  • Ajuntament de Viladrau

L'AJUNTAMENT DE VILADRAU, EN CONVENI AMB LA DIPUTACIÓ DE GIRONA, NECESSITA CONTRACTAR DUES PERSONES PER REALITZAR TASQUES D'INFORMACIÓ DEL PARC NATURAL 2023

  • Període: El 4 de març al 10 de desembre de 2023 caps de setmana i festius (*)
  • Horari: De les 9.00 a les 14.00 hores (5 hores/dia)
  • Punt d'informació: Caseta d’informació de Coll de Bordoriol

(*) El servei es realitza individualment i es distribueix entre les dues persones contractades (46'5 dies per treballador).

Per necessitats del servei aquest horari podrà modificar-se, mantenint un còmput total de cinc hores per dia de treball, i sempre sense alterar els dies fixats al calendari. Serà condició que cada un dels informadors contractats disposi de vehicle propi amb assegurança vigent per als desplaçaments al lloc de treball i recorreguts d’informació, necessaris.

Es valorarà experiència en aquesta tasca. Imprescindible alt nivell de català i castellà, i el coneixement del territori, en concret del terme municipal de Viladrau (Parc Natural del Montseny)

Les persones interessades han de fer arribar el seu currículum a la Mancomunitat la Plana abans de les 13.00 hores del dilluns 20 de febrer de 2023 mitjançant l’adreça de correu ocupacio@mancoplana.cat