Noves mesures per restringir els accessos de vehicles al Parc Natural del Montseny

  • Viladrau - Restriccions d
  • Viladrau - Restriccions d

LES RESTRICCIONS ENTRARAN EN VIGOR AQUEST CAP DE SETMANA (24 i 25 d'octubre) PER ATURAR ELS PROBLEMES PROVOCATS PER LA SOBREAFLUÈNCIA DE VISITANTS EN AQUESTS PARCS.

El problema de la massificació d'aquests parcs s'ha acordat amb una conseqüència de la pandèmia. Hem acordat amb Interior. Generalitat de Catalunya que demà en el PROCICAT s'aprovi operatiu per tal d'evitar imatges com la del Montseny ple de cotxes.

Dotacions dels Mossos d’Esquadra, dels Agents Rurals i de personal del parc impediran l’accés dels vehicles quan els aparcaments del parc estiguin plens.

NO ES PROHIBEIX L'ÀCCES, PERÒ SÍ ES LÍMITA ELS ACCESSOS. Es limita la xifra de vehicles, no al de persones, donat que també s’hi podrà accedir a peu o amb el BusParc.

Al Parc Natural del Montseny, els punts on s’establiran aquests controls son:

Eix Sant Esteve de Palautordera – Montseny – Brull – Seva  

  • BV-5301: Pk 5 a Sant Esteve de Palautordera
  • BV-5301: Pk 32 accés des de Seva al nucli del Brull

Eix Sant Celoni – Campins – Santa Fe – Viladrau

  • BV-5114: Pk 4 a la rotonda de Campins. Coincideix amb l’inici de la BV-5119, regulació dels accessos a Santa Fe i Plana del Coll
  • GI-543: Pk 17, a la intersecció de la GIV-5201 PK 0 en direcció a Sant Marçal Coll de Gomares

Dins el recinte del Parc Natural del Montseny hi ha actualment 1.044 places d’aparcament i al costat dels nuclis de població de la zona n’hi ha 551.

DEMANEM CIVISME I RESPONSABILITAT DE TOTS ELS CIUTADANS PER L'ÚS SOCIAL DELS ESPAIS NATURALS.