La Impalada 2016 visita 'Viladrau, 100 anys de Motor'

  • Viladrau_Impalada 2016
  • Viladrau_Impalada 2016
  • Viladrau_Impalada 2016
  • Viladrau_Impalada 2016
  • Viladrau_Impalada 2016
  • Viladrau_Impalada 2016

VILADRAU, 11 DE JUNY DE 2016.- L'EXPOSICIÓ ‘VILADRAU, 100 ANYS DE MOTOR’ HA VISCUT AVUI UNA DE LES SEVES JORNADES MÉS MULTITUDINÀRIES DES QUE ES VA INAUGURAR EL PASSAT 31 DE GENER. LES 324 MONTESA IMPALA I ELS 353 PARTICIPANTS DE LA ‘IMPALADA 2016’ HAN FET UNA ATURADA A L'EXPOSICIÓ EN SER LLOC DE PAS EN LA SEVA RUTA. AIXÒ VOL DIR QUE MÉS DE 400 PERSONES HAN VISITAT AQUESTA EXPOSICIÓ PERMANENT QUE MOSTRA ELS CENT ANYS D'INTENSA I VARIADA RELACIÓ DE VILADRAU AMB EL MÓN DEL MOTOR.

La Impalada 2016 ha sortit des de la fàbrica de Montesa-Honda, a Santa Perpètua de Mogoda, prenent com a punts de pas Bigues i Riells, Sant Miquel del Fai, Tona, Seva i Viladrau. Després de la visita i l'esmorzar, els participants han seguit el seu camí cap a Santa Fe del Montseny, Sant Celoni, Vallgorguina i Sant Vicenç de Montalt, on l'expedició ha acabat amb un dinar.

A més del consistori, encapçalat per Margarida Feliu (alcaldessa), Jaume Tordera (primer tinent d'alcalde) i Ricard Argenter (regidor d’associacions, esports i joventut), durant la seva visita s’ha reunit gent important de l'activitat del motor de Viladrau, com la família Permanyer al complet, creadora de Montesa; el pilot de Montesa i guanyador de les 24 hores de Montjuïc amb una Impala, Jordi Sirera; i Antonio Zanini, el pilot de ral·lis de Viladrau que no ha volgut perdre's aquest esdeveniment sense precedents, entre altres personalitats i aficionats.

La Impalada és una trobada d'aficionats a aquesta icona del motociclisme i de Montesa que cada any té lloc a la primavera amb un recorregut per carreteres i paisatges espectaculars. L'esdeveniment està organitzat pel Moto Club Impala i en aquesta visita a 'Viladrau, 100 anys de Motor' ha comptat amb la col·laboració del Moto Club Viladrau i de molts veïns del poble.

'Viladrau, 100 anys de Motor' està rebent moltes visites diàries. Un dels propers esdeveniments, que organitza el Moto Club Viladrau, serà la '7a Volta al Montseny amb Clàssiques’, el proper 16 de juliol.

L'exposició es pot visitar cada dia, excepte els dilluns, i durant tot 2016 en diferents horaris depenent de l'època, a consultar a ‘Espai Montseny’: C/ Migdia, 1 de Viladrau, tel. 93 884 80 35 i www.viladrau.cat

Més informació a viladrau@jas.es i www.jas.es
Fotografies de lliure ús gentilesa de Pere Nubiola Sans