Convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer 2020

  • Convocatòria d

A partir d’avui i fins el 3 de juliol es poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer i els ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans (majors de 65 anys).

Les subvencions per al pagament del lloguer es poden sol·licitar telemàticament a través del següent enllaç

La principal novetat d’enguany és que la quantitat de la subvenció serà variable entre un 20% i un 40% de l’import de lloguer en funció de l’esforç econòmic que representi per a cada unitat de convivència.

Els ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans són una novetat d’aquest any i estan destinats a titulars d’un contracte de lloguer que durant el 2020 tinguin 65 anys o més. Aquestes ajudes varien en funció del ingressos de la unitat de convivènciai el preu del lloguer. Trobareu aquí tota la informació.

La sol·licitud d’aquesta ajuda és presencial; cal registrar-la a les oficines de la Mancomunitat la Plana en horari d’atenció al públic i també als Ajuntaments dels municipis de la Mancomunitat.

Per a dubtes sobre el procés de tramitació de les ajudes, documentació o altres consultes podeu trucar-nos al 93 812 54 45.