1er Premi Anastasi Aranda al millor treball de Recerca de Batxillerat

  • Viladrau 1er Premi Anastasi Aranda al millor treball de Recerca de Batxillerat

Els Ajuntaments de Taradell, Santa Eugènia de Berga, Seva i Viladrau convoquen la 1a edició del Premi Anastasi Aranda, amb l'objectiu d'estimular la investigació feta en català sobre qualsevol àmbit cultural tot reconeixent el millor treball de recerca dels alumnes de batxillerat.

Les bases de la convocatòria ja estan obertes i es premiarà als treballs de recerca fets durant aquest curs 2019-2020. El principal canvi respecte al Premi Ajuntament de Taradell, a banda de la implicació de tres ajuntaments més, és que la temàtica no ha de girar entorn de Taradell sinó que és oberta. També augmenta la dotació econòmica, ja que aquest nou guardó premiarà al millor treball amb 1.200 euros (l’anterior donava 600 euros).

L’altre canvi és que no es lliurarà durant la Festa Major d’hivern al gener, sinó al voltant de Sant Joan. En principi (si la situació del Coronavirus ho permet) es farà el lliurament el 20 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell.

Els treballs que es vulguin presentar al Premi poden presentar-se abans del 2 de juny a l’adreça electrònica taradell@taradell.cat. Podeu consultar les bases exactes al document PDF que torbareu al final de la notícia.