Carta de SSMM Els Reis de l'Orient amb indicacions pel dia de la Cavalcada

Els SSMM Els Reis de l'Orient ens han fet arribar una carta, per tots els nens i nenes, amb les indicacions pel dia de la Cavalcada. La compartim amb tots vosaltres:

Benvolguts nens i nenes de Viladrau,

Ho tenim tot a punt!!!

Un any més tornarem a Viladrau per gaudir de la màgica nit de Reis.

Tornem a estar en un moment dur degut a la pandèmia, i per tant, un any més ens cal anar molt alerta. Nosaltres prendrem totes les mesures pertinents per tal de poder-nos visitar. Ara bé, no podrem parlar-vos un a un, ni asseure-us a les nostres faldes, però vindrem i ens podrem saludar.

Ens recordem de tots i cadascun de vosaltres, i els patges reials que us van venir a veure, ja ens han fet arribar les vostres cartes que ja hem llegit i observat molt detingudament.

Farem una gran cavalcada pels carrers de Viladrau i esperem veure-us a tots i a totes! És important que a les 18.30 hores aneu cap al vostre tram que ja us haurem comunicat prèviament. Sobretot!! no aneu justos de temps! Nosaltres volem ser molt puntuals. Abrigueu-vos molt, poseu-vos la mascareta i mantingueu la distància amb la resta d'assistents.

Un cop al vostre tram, ens podreu veure passar, i quan haguem passat haureu de romandre quiets al vostre lloc fins que els nostres ajudants no us diguin el contrari. Sobretot no camineu darrere les carrosses i mantingueu la distància de seguretat perquè no voldríem que ningú prengués mal.

Mica en mica tots anireu entrant al campament Reial, i allà ens podrem veure de més a prop, dir-nos "hola"... tindreu caramels i algun detallat pels més menuts.

Esperem que estigueu bé i ens puguem trobar.

Cuideu-vos i cuideu als vostres.

Fins molt aviat i fins llavors... a fer bondat!!!

Una abraçada a tots.

SS.MM. ELS TRES REIS D'ORIENT