6ª Onada. No ens podem relaxar!

  • Viladrau 6ª Onada. No ens podem relaxar!

Dia rere dia les dades que ofereix el Departament de Salut confirmen l'elevadíssim nivell de contagi provocat per la variant òmicron de la COVID-19, que provoca que Catalunya trenqui constantment el seu rècord de casos.

A dia d'avui, des del consultori ens informen que aquest mes de desembre 32 persones han estat diagnosticades amb COVID-19 positiu a Viladrau. Hi preveuen que la xifra augmenti abans de finalitzar l’any. És el mes amb major nombre de contagis des de l'inici de la pandèmia. Val a dir, de moment, cap persona greu ni ingressada, per sort.

Estem en plena 6ª onada, en nombre d'infectats probablement arribarem a igualar o superar els reals de la primera onada.

Des del consultori remarquen que el més important és reduir al màxim el contacte entre bombolles, l'ús de mascareta en llocs públics o de molta afluència de persones i les altres mesures de contenció. Cada dia hi ha canvis en les mesures contra la COVID-19. En el següent enllaç podeu consultar les vigents des del 24 de desembre que publica el Canal Salut de la Generalitat

No oblideu la fórmula:

Mascareta + Rentar mans + Distància + Ventilació

NO ENS PODEM RELAXAR!