Adolescents, vida social i oci en la fase de represa

  • Ajuntament de Viladrau adolescents, vida social i oci en la fase de represa

L’estiu sol ser una època de l’any que els i les adolescents viuen amb intensitat. S’incrementa la vida social, les amistats, les noves experiències, es participa a les festes majors, etc... Enguany és un estiu molt desitjat per tothom i especialment per la població jove.

Encara que, malauradament, hi ha moltes coses que no són com voldríem, la fase de represa pot ser una oportunitat per construir noves formes d’oci.

Per afrontar aquesta “nova normalitat” amb seguretat i amb l’objectiu de donar eines als i les adolescents i joves així com a les seves famílies des del programa de Prevenció de Conductes de Risc El Rusc s’han elaborat dos materials amb recomanacions centrades especialment en els moments d’oci, vida social, festes i consum.

Els materials de la campanya es difondran a través de les xarxes socials dels punts joves, de la Mancomunitat La Plana i dels Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l’EMD de Sant Miquel de Balenyà, que en realitzaran una difusió municipal.