Parcs en concert - Cicle de concerts en espais naturals i patrimonials

Diumenge, 4 Octubre, 2020
Parcs en concert - Cicle de concerts en espais naturals i patrimonials

Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

Diumenge 4 d'octubre
12.00 hores
Espai Montseny

  • Concert de Ferran Palau amb Maria Sevilla (poeta convidada)

INSCRIPCIONS

Degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19 els concerts segueixen un estricte protocol de seguretat. Així mateix és necessari fer reserva prèvia omplint el formulari.

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
12.00 h.
catagenda: