Conferència: "L'horitzó nacional de Catalunya. Una invitació a la confiança"

Dijous, 1 Octubre, 2020
Viladrau Conferència: "L'horitzó nacional de Catalunya. Una invitació a la confiança"

VILADRAU REMEMORA EL 3r ANIVERSARI DE L'1 OCTUBRE

Salvador Cardús serà el convidat de l’Ajuntament de Viladrau per recordar el referèndum i els fets de l’1 Octubre, en el 3r aniversari.

El professor i sociòleg Salvador Cardús impartirà la conferència “L’horitzó nacional de Catalunya. Una invitació a la confiança“. L’acte tindrà lloc el proper dijous 1 d’octubre a 2/4 de 8 de la tarda, a l’Espai Montseny de Viladrau.

Salvador Cardús i Ros (Terrassa, 1954), és llicenciat en Ciències Econòmiques i Doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professor titular de sociologia i imparteix cursos d’Epistemologia i de Sociologia de la Comunicació. Al llarg de la seva trajectòria ha treballat en el camp de la investigació i ha publicat diversos treballs. També ha participat en obres col·lectives. En l’àmbit del periodisme, ha publicat més de 3.500 articles, va crear i dirigir la revista Crònica d’Ensenyament (1987-1988) i ha estat subdirector del diari Avui (1989-1991). Actualment, col·labora a diversos mitjans de comunicació.

Com a conferenciant manté una intensa activitat divulgadora, especialment en temes d’educació, nacionalisme i immigració, reforma horària i identitat, amb més de 1.600 exposicions fetes arreu del país.

Per accedir a l’acte cal inscripció prèvia, es prendran les oportunes mesures de seguretat sanitàries i l’aforament serà limitat.

  • Espai Montseny 93 884 80 35
  • Ajuntament de Viladrau 93 884 80 04
Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït
Hora: 
19.30 h.
catagenda: