Fira-mercat Les Guilleries

Dissabte, 19 Novembre, 2016 a Diumenge, 20 Novembre, 2016
Viladrau Fira-mercat Les Guilleries

La fira mercat de les Guilleries tindrà inclourà tot allò que s’origina, defineix i s’ofereix a les Guilleries. Per tant, les activitats i parades tindran exclusivament la temàtica Guilleries com a protagonista i tret diferencial.

Tindrà lloc els dies 19 i 20 de novembre, amb l'objectiu de promoure turísticament les Guilleries. Hi participaran també diversos municipis de l'entorn, com Osor, Susqueda, Vilanova de Sau, Espinelves, Sant Sadurní d’Osormort, Viladrau i la Cellera de Ter.

Hi haurà una zona de mercat dedicada als productes i productors de les Guilleries. Una zona de fira composta pels diferents professionals i serveis turístics de les Guilleries que inclourà un punt d’informació de la Fira i de les Guilleries i un estand per cada Oficina de Turisme de cada municipi que hi participi.

També hi haurà diferents activitats típiques de la zona com és la Tallada de Troncs dels arbres de les Guilleries (demostracions de les feines del bosc) o el Tastet d’aigües de la capital de les Guilleries que ha tingut molt d’èxit aquest estiu, així com una olimpíada de bosc en la que hi participaran tots el pobles de la fira.

Les Guilleries és una comarca que té unes característiques i una riquesa natural que la fan única a Catalunya. L’abundància d’aigües, que en el cas de Sant Hilari, són especialment remarcables sobre tot per les seves qualitats mineromedicinals; la riquesa dels seus boscos, amb un clima que barreja les qualitats del clima mediterrani i l’atlàntic, i que afavoreix una gran varietat d’arbres, el cultiu de l’avet de nadal i una gran varietat de bolets, fan de les Guilleries un lloc a visitar i gaudir.

Iª OLIMPIADES DE LES GUILLERIES

En la fira-mercat de les Guilleries s'ha organitzat unes olimpiades entre els pobles de les Guilleries (Osor, Susqueda, Vilanova de Sau, Espinelves, Sant Sadurní d'Osormot, Viladrau i la Cellera de Ter)

Viladrau necessita un equip de 4 persones (2 homes i 2 dones) que vulguin representar el nostre poble a les I Olimpiades de les Guilleries.

Serà els 19 de novembre a les 15’30 hores a Sant Hilari Sacalm és determinarà el poble guanyador de les Guilleries.

Proves: cursa de sacs, llençar troncs, pelar magranes i estirar la corda.

Us podeu inscriure per participar-hi trucant a l’ajuntament 93 884 80 04 o a l’oficina d’informació 93 884 80 35.

Més informació:
Oficina de Turisme de Sant Hilari Sacalm
972 86 96 86
firamercatguilleries@santhilari.cat

Lloc: 
Sant Hilari Sacalm
Hora: 
15.30 hores
catagenda: