L'Espai Montseny prepara un estiu carregat d'exposicions

  • Viladrau Exposició "El canvi climàtic al Montseny: vulnerabilitat i adaptació"
  • Viladrau Exposició "Montse Gallego: Un Any"

L’Espai Montseny prepara un estiu carregat d’exposicions

L’Espai Montseny comptarà aquest estiu amb la inauguració de tres exposicions gratuïtes i de temàtiques ben variades.

A part de l’exposició Camins de natura, que s’hi va instal·lar ja fa uns mesos, l’equipament acull la mostra "El canvi climàtic al Montseny: vulnerabilitat i adaptació”, que es pot visitar fins el 31 de juliol. Una exposició produïda per la Diputació de Girona que s’emmarca dins el projecte europeu “ECTAdapt: Contribuir a l’adaptació de l’Espai Català Transfronterer als efectes esperats del canvi climàtic” i que vol donar a conèixer com pot afectar en un futur proper el canvi climàtic al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i les accions que podem emprendre per adaptar-nos als seus impactes i augmentar la resiliència d’aquest territori.

Per altra banda, aquest estiu i coincidint amb els dies de Festa Major també s’hi podrà veure un recull de les obres de Montse Gallego, dins d’una exposició titulada “Un any” que serà a l’equipament fins el 15 de setembre. La inauguració d’aquesta mostra tindrà lloc el dia 10 d’agost a les 18.30h.

Amb l’objectiu d’obrir les seves portes a artistes i obres relacionades amb la natura i l’entorn del municipi, a finals d’estiu l’Espai Montseny estrenarà també una exposició que mostrarà el treball d’un jove artista osonenc que treballa les textures de troncs d’arbres a través d’una tècnica pionera.

L’horari d’estiu de l’Espai Montseny és de dimarts a diumenge, de 9 a 14h i de 16 a 19h.