Jordi Fàbrega visita la finalització de les obres de la carretera de La Fullaca a Viladrau

  • Viladrau
  • Viladrau

“A Viladrau feia 17 anys que esperàvem que es fes la carretera de La Fullaca” Margarida Feliu – alcaldessa.

El dimarts 16 d'octubre Jordi Fàbrega Diputat delegat d’infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona ha visitat les obres acabades de la carretera de La Fullaca. Oficialment la seva inauguració la realitzarà el president de la Diputació de Barcelona Marc Castells, el proper diumenge 28 d’octubre al matí, coincidint amb el cap de setmana de la Fira de la Castanya.

La finalització de les obres de la carretera de La Fullaca que com comenta l’alcaldessa de Viladrau Margarida Feliu “És una infraestructura que estàvem esperant des de fa 17 anys i que fa només dos encara hi havien veïns que no es creien que s’acabés realitzant”

Aquesta obra és indispensable per millorar la seguretat en la mobilitat del municipi i a més ha incorporat la instal·lació pel desplegament futur de la fibra òptica que s’haurà de completar amb el nou projecte que la Generalitat de Catalunya està fent del darrer tram d’accés a Viladrau que va des de Masvidal al nucli urbà.

“Les comunicacions com les carreteres i la fibra òptica són les eines bàsiques que permeten que pobles com Viladrau puguin ser considerats bons indrets per viure i no només per passar-hi els caps de setmana”. Eines bàsiques perquè l’equilibri territorial que el país necessita sigui més fàcil”

L’obra, amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros és una de les més importants que ha realitzat aquesta legislatura la Diputació de Barcelona a la comarca d’Osona.