Formació per a empreses i emprenedors 2018

  • Viladrau Formació per a empreses i emprenedors 2018

COMENÇA EL SEGON SEMESTRE DE LA "FORMACIÓ PER A EMPRESES I EMPRENEDORS" D'OSONA

Comença el nou semestre del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors” amb una sessió de l’apartat econòmic, financer i fiscal a Roda de Ter.

Al llarg del semestre es podrà aprendre també com dissenyar una campanya d’email màrqueting, què és i com funciona una cooperativa o bé de quines prestacions i cobertures disposen els treballadors autònoms, entre moltes altres temàtiques.

Una de les principals novetats d’enguany són les anomenades “Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor”, a les quals es dona encara més rellevància en aquest segon semestre. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor com ara la definició de la idea i model de negoci, l’estudi de mercat, el pla de màrqueting, el màrqueting digital o l’anàlisi econòmic i financer. La resta de cursos s’han agrupat també sota aquestes quatre categories.

Durant tot l’any, empresaris i emprenedors podran assistir a qualsevol de les formacions repartides pels municipis de la comarca d’Osona. Als municipis de la Mancomunitat La Plana s’han programat tres formacions per aquest semestre:

  • El 22 d’octubre“El futur dels negocis: vendre més enllà del producte i crear experiències” a Taradell
  • El 19 de novembre“Com ser un venedor efectiu” a Tona
  • El 13 de desembre“Què vol dir ser treballador autònom? Prestacions i cobertures” a Balenyà.

Més informació

Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement