Assessorament a empreses i autònoms per implantar un pla de xoc per fer front a l'impacte de la Covid-19

  • Viladrau Assessorament a empreses i autònoms per implantar un pla de xoc per fer front a l

Creacció, l’Agència comarcal d’emprenedoria Innovació i Coneixement, fa uns mesos va posar en marxa un servei d'assessorament i atenció per a empreses i autònoms, per tal que puguin implantar un pla de xoc per fer front a l'impacte que han patit arran de la Covid-19.

L’objectiu és ajudar a les empreses a buscar possibles solucions en tres àmbits: la tresoreria, la detecció de noves oportunitats i la transformació digital.

Amb l’anàlisi de la tresoreria, s’analitza la situació econòmica financera de l’empresa i s’aconsella per a una millor sostenibilitat financera. Els experts ajuden a identificar i definir noves necessitats de tresoreria per fer front al nou model de negoci que requereixi l’actual conjuntura econòmica, i a buscar la millor alternativa financera.

Per l'altra, la detecció de noves oportunitats a través de l'anàlisi dels mercats actuals (com han canviat i mesures per a adaptar-se als canvis), la detecció de noves propostes de valor i la identificació de noves maneres de generar ingressos.

I finalment, la transformació digital pel teletreball i l’adaptació de serveis a l'entorn digital, la gestió de la informació, la utilització dels canals digitals per la relació amb els clients, la visibilitat i la publicitat i l'automatització de petits processos.

Per més informació:
Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana
sdl@mancoplana.cat
648 44 72 70