XII Festival de Música Marcos Redondo

  • Festival de Música Marcos Redondo

UN ESTIU MÉS VILADRAU ORGANITZA UN CICLE DE CONCERTS, QUE A MÉS D’OFERIR UNA PROGRAMACIÓ MUSICAL DE QUALITAT, VOL RETRE HOMENATGE A UN DELS SEUS ESTIUEJANTS I RESIDENTS MÉS IL·LUSTRES: EL MÚSIC MARCOS REDONDO.

Viladrau fa temps que aposta per promocionar la cultura i la música en diferents actes que s’organitzen al municipi al llarg de l’any. Sens dubte, un dels més destacats és el Festival de Música Marcos Redondo. Una iniciativa inspirada en els concerts que es realitzaven cada estiu als jardins de la casa del músic i que vol ser un homenatge a la memòria de l’il·lustre cantant d’òpera i sarsuela, Marcos Redondo (Pozoblanco 1893-Barcelona 1976), que havia residit llargues temporades a Viladrau.

Aquest any el Festival arriba a la XII edició i podrem gaudir de 3 concerts que es realitzaran, dos a l’Església de Sant Martí i un a l’Espai Montseny.

El primer tindrà lloc el dissabte dia 7 a càrrec d’Ala Voronkova, al violí i Guerassim Voronkov, al piano. Una gran violinista en un concert eclèctic que exigeix gran virtuosisme.

El divendres 13 d'agost a l'Espai Montseny serà el torn del Flamenc jazz a càrrec del duet P. Javier Gonzalez i Horacio Fumero. Una guitarra i un contrabaix en una música fusió que no deixarà indiferent: Magistral.

Tancarà el cicle el concert d’Anna Alàs i Alexander Fleischer, el divendres 27 d'agost a l'Església de Sant Martí. Una de les millors mezzosoprano actual interpreta lied català i alemany.

Tots els concerts comptaran amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i el PROCICAT. La reserva i la venda d'entrades anticipades es pot fer a l'Ajuntament de Viladrau i a l’Oficina de Turisme de l’Espai Montseny.

Des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, que un any més ajuden a tirar endavant i consolidar aquest festival de gran prestigi musical.