Viladrau aprova unes ajudes econòmiques pels afectats per la pandèmia

  • Ajuntament de Viladrau

L’AJUNTAMENT DE VILADRAU VA APROVAR, EN EL PLE DE JULIOL, AJUDES ECONÒMIQUES DESTINADES A VEÏNES I VEÏNS QUE HAN VIST AFECTATS ELS SEUS INGRESSOS A CAUSA DE LA PANDÈMIA. AQUESTES AJUDES VAN DESTINADES A FAMÍLIES I HAN DE GASTAR-LES EN COMERÇOS I EMPRESES DEL MUNICIPI AMB L’OBJECTIU DE REACTIVAR L’ECONOMIA LOCAL.

L’Ajuntament va aprovar per unanimitat, les bases per unes ajudes que es destinaran a famílies del municipi que van des dels 100€ fins als 600€. Aquestes són ajudes complementàries a qualsevol altre que es pugui rebre. La peculiaritat d’aquestes és que s’han de gastar en empreses de Viladrau i així també serveixen per ajudar a reactivar l'economia del municipi. 

Des de l'Ajuntament s'està creant una plataforma per gestionar aquestes ajudes i es posarà a l'abast d'aquelles empreses que hi vulguin participar. Serà un aplicatiu que podran utilitzar també per realitzar les accions comercials o de màrqueting que creguin oportunes pel seu negoci, i per tant, s'inverteix també en una eina de gestió per col·laborar amb les empreses i comerços.

Els veïns i veïnes beneficiaris d’aquesta mesura, consumiran en comerç de proximitat i en activitats empresarials de Viladrau, i l'Ajuntament retornarà la part adjudicada amb ajudes que és el 50% de l’import gastat. Amb això, el retorn al sector comerç i empresarial serà el doble de les ajudes donades. És a dir, a una família que li pertoqui una ajuda de 400€, n’haurà consumit 800€ en empreses del municipi.

Des de Viladrau ens volem solidaritzar amb totes aquelles persones, entitats i empreses que s’han vist afectats per la crisi sanitària i donar les gràcies a tots aquells que han col·laborat i donat suport en aquests mesos tan complicats.