Torna el "Mou-te a l'Estiu". Les activitats esportives per majors de 60 anys

  • Viladrau Torna el "Mou-te a l

TORNA EL "MOU-TE A L'ESTIU", LA PROPOSTA ESPORTIVA PER A MAJORS DE 60 ANYS DELS POBLES DE LA MANCOMUNITAT LA PLANA. EL PROGRAMA D'ENVELLIMENT ACTIU OFEREIX L'OPORTUNITAT DE PARTICIPAR D'ACTIVITATS QUE PROMOUEN LA PRÀCTICA ESPORTIVA.

Després de l’èxit de participació del tastet d’activitats esportives “Mou-te a l’estiu” de l’estiu passat, des del Programa d’Envelliment Actiu de la Mancomunitat La Plana, i amb el suport de Diputació de Barcelona, s’ha organitzat una nova edició del projecte, durant el mes de juliol de 2023.

La proposta consisteix en la realització de 5 tastets d’activitats esportives, programades del 4 al 26 de juliol de 2023, en diferents horaris, i amb pràctiques adaptades als interessos i necessitats de les persones del territori.

Les 5 propostes proposades són:

  • Tastet de tennis i pàdel a Seva: Dimarts 4 de juliol a les 9h
  • Sessió de Pilat Walk a Viladrau: Divendres 14 de juliol a les 9h
  • Caminada al capvespre a Taradell: Dimecres 19 de juliol a les 19h
  • Sessió de treball corporal i SPA al Montanyà Hotel: Divendres 21 de juliol a les 10h
  • Circuit d’orientació intergeneracional a Folgueroles: Dimecres 26 de juliol a les 18h

Durant aquestes 4 setmanes es volen seguir oferint propostes d’activitat física que permetin diversificar l’oferta d’activitats esportives dirigides a les persones de més de 60 anys, adaptades a les característiques dels mesos d’estiu. A més a més també es vol donar a conèixer i posar en valor els recursos que hi ha al territori de la Mancomunitat La Plana.

Totes les activitats són gratuïtes

INSCRIPCIONS

Les persones que hi vulguin participar, es poden apuntar a les activitats del “Mou-te a l’estiu”, fins 3 dies abans de cada activitat:

  • enviant un WhatsApp als telèfons 626 571 395 (Helena) o 638 710 861 (Anna), o trucant a la Mancomunitat La Plana al 93 812 54 45