Oferta de feina - Tasques d'informació en el Parc Natural del Montseny 2024

  • Ajuntament de Viladrau

L'AJUNTAMENT DE VILADRAU, EN CONVENI AMB LA DIPUTACIÓ DE GIRONA, NECESSITA CONTRACTAR DUES PERSONES PER REALITZAR TASQUES D'INFORMACIÓ DEL PARC NATURAL 2024

  • Període: Del 9 de març al 10 de desembre de 2024 caps de setmana i festius (*)
  • Horari: De les 9.00 a les 14.00 hores (5 hores/dia)
  • Punt d'informació: Caseta d’informació de Coll de Bordoriol

(*) El servei es realitza individualment i es distribueix entre les dues persones contractades (46'5 dies per treballador).

Per necessitats del servei aquest horari podrà modificar-se, mantenint un còmput total de cinc hores per dia de treball, i sempre sense alterar els dies fixats al calendari. Serà condició que cada un dels informadors contractats disposi de vehicle propi amb assegurança vigent per als desplaçaments al lloc de treball i recorreguts d’informació, necessaris.

Es valorarà experiència en aquesta tasca. Imprescindible alt nivell de català i castellà, i el coneixement del territori, en concret del terme municipal de Viladrau (Parc Natural del Montseny)

Les persones interessades han de fer arribar el seu currículum abans de les 13.00 hores del dimarts 20 de febrer de 2024 mitjançant l’adreça de correu ocupacio@mancoplana.cat