Oberta la convocatòria d'Ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans (+65)

  • Oberta la convocatòria d

Avui s’ha obert la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya d’Ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans (+65).

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el 25/02/2022 i finalitza el 29/04/2022, ambdós inclosos.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya vol mantenir aquesta nova línia de subvencions per a persones titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, que durant el 2022 tinguin 65 anys o més i estiguin en risc d’exclusió social.

Des del Servei d’Habitatge de la Mancomunitat La Plana, es gestionaran les sol·licituds de les ajudes per al pagament del lloguer.

Les sol·licituds es podran presentar a les oficines de la Mancomunitat, així com també es podran presentar de forma telemàtica a través del web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

El preu del lloguer no pot ser superior als 800€ mensuals per a tots els municipis de la Mancomunitat, excepte Viladrau, que al ser de la província de Girona, el lloguer no pot superar els 550€ mensuals.

Les persones interessades poder dirigir-se al Servei d’Habitatge de la Mancomunitat per tal de rebre acompanyament en la tramitació i resoldre’n dubtes (cita prèvia al telèfon 938125445).