L’Espai Montseny de Viladrau acull la segona edició d’un Festival de Curtmetratges sobre medi ambient i sostenibilitat

EL CERTAMEN, QUE TINDRÀ LLOC ELS DIES 16, 17 I 18 DE JULIOL, HA REBUT INSCRIPCIONS DE PRODUCCIONS AUDIOVISUALS D'ARREU DEL MÓN.

 En el marc de les activitats d’estiu que es programen any rere any a Viladrau, enguany l’Espai Montseny celebra la segona edició d’un Festival de Curtmetratges sobre medi ambient i sostenibilitat va néixer amb la idea de difondre produccions audiovisuals destinades a fomentar la denúncia, el debat i la consciència sobre la crisi ambiental que afecta tant a escala mundial com en el nostre entorn més proper.

Aquest any, el certamen ha comptat amb la inscripció de 77 obres d’àmbit internacional, de les quals se n’han seleccionat un total de 16 que es projectaran durant el cap de setmana i que optaran al Premi Diputació de Girona, amb una recompensa de 1000€ per a la millor obra.

A banda de la projecció dels curtmetratges, que tindrà lloc en dues sessions, divendres a les 20h i dissabte a les 22h, el Festival comptava amb una novetat important gràcies a la col·laboració de restaurants i productors de Viladrau, però malauradament a causa de la situació sanitària i les noves mesures s’ha hagut de suspendre.

Totes les activitats del festival compliran amb les mesures sanitàries vigents per la prevenció dels contagis de COVID-19. Per assistir a les projeccions és necessari fer inscripció prèvia enviant un correu electrònic a espaimontseny@viladrau.cat o trucant al 93 884 80 35.