Formació d'educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

  • Formació d

El Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els Ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i la EMD de Sant Miquel de Balenyà ofereixen, un any més, el programa de formació en el lleure amb l’objectiu de posar a l’abast de les persones joves una oferta formativa en aquest àmbit que permeti que s’hi puguin dedicar professionalment o voluntàriament.

Concretament, s'ha organitzat un curs de premonitors i premonitores de lleure per als i les joves de 16 i 17 anys que es realitzarà al Can Costa Centre Cultural de Taradell del 27 juny a l’1 de juliol de 9 a 13 h.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria i 20 hores de pràctiques, que es poden realitzar a entitats de lleure i/o casals d'estiu del territori i permet tenir una primera visió del món del lleure: s’aprenen les funcions del monitor/a, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure així com jocs, dinàmiques, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

Va dirigit a persones joves empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana i és totalment gratuït. Les places són limitades, per tant, es seguirà l’ordre d’inscripció.

Les preinscripcions es realitzen online fins el dia 13 juny a través d’un formulari 

Un cop tancat aquest període, s’enviarà la documentació per formalitzar la inscripció que s’haurà de presentar de manera presencial mitjançant cita prèvia al Punt Jove municipal.

PLACES LIMITADES!