Estiu Jove 2021, activitats per passar el millor estiu!

  • Estiu Jove 2021, activitats per passar el millor estiu!

L’Estiu Jove està conformat per una àmplia oferta d’activitats lúdiques, creatives, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Arrel de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 i l’impacte que aquesta ha tingut en la població adolescent i jove en aquests moments es reivindiquen els espais de lleure com a espais socioeducatius imprescindibles i més necessaris que mai. S’ha posat l’accent en les necessitats d’ordre emocional i de relació amb l’entorn així com en l’activitat física. Sempre des d’una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció.

S’ha dissenyat una programació saludable, diversa, divertida i de qualitat en què s’afavoreix el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida dels i les joves. Concretament, s'han organitzat diversos tallers i activitats com per exemple: taller de construcció i pilotatge de drons, bateig de realitat virtual, tallers de fast foof saludable, taller de d’elaboració sabons naturals i un monogràfic d’urban sketching.

També s’han diversificat els espais on realitzar les activitats per tal de complir amb les normatives de seguretat, l’aforament i les distàncies que recomanen les autoritats sanitàries en tot moment. L’oferta d’activitats és totalment gratuïta per facilitar l’accés a tota la població.

Totes les activitats es realitzaran sota inscripció prèvia online per fer una previsió d’aforament i definir les mesures de seguretat.

Consulteu les activitats programades