El XIX Rallye d'Hivern s'ajorna al 20 de febrer

  • Viladrau - El XIX Rallye d
  • LA SITUACIÓ SANITÀRIA ACTUAL FA RECOMANABLE L'AJORNAMENT DE LA DATA INICIALMENT PREVISTA.
  • S'ESPERA QUE EN AQEUSTA NOVA DATA, VILADRAU PUGUI OFERIR TOTS ELS SERVEIS QUE DEMANA UN RALLY D'AQUESTES CARACTERÍSTIQUES.
  • ES GARANTEIX LA DEVOLUCIÓ DE LA INSCRIPCIÓ ALS QUI LA SOL·LICITIN I S'AMPLIA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ A PREU REDUÏT

Donada la previsió que l'escenari de restriccions i de desescalada per fases s'allargui més enllà de les festes nadalenques, RallyClassics i l'Ajuntament de Viladrau hem decidit ajornar el XIX Rallye d’Hivern – Critèrium de Viladrau al dissabte 20 de febrer de 2021.

Aquest ajornament d'aproximadament un mes hauria de permetre una celebració més normalitzada del rally, amb un aforament d'establiments d'allotjament, hostaleria i altres serveis de Viladrau adequat a les necessitats del rally i dels seus participants.

El canvi de dates no afectarà el recorregut ni a la dinàmica de l'esdeveniment, que mantindrà intacta la seva tradicional concepció: un rally de regularitat de precisió en carretera oberta, amb els dos bucles del Critèrium Viladrau al matí del dissabte, i dues seccions diferents per al Rallye d’Hivern durant la tarda i fins a ben entrada la nit.

Les inscripcions es mantenen obertes, amb el període de descompte ampliat

Les inscripcions per al XIX Rallye d’Hivern – Critèrium Viladrau es mantenen obertes per a la nova data del dissabte 20 de febrer, i s'amplia el període per a inscriure's amb el preu reduït de 165€ fins al 20 de gener.

Tots aquells participants que ja estiguessin inscrits mantindran automàticament la seva inscripció per a la nova data, o poden sol·licitar la devolució.

 

RallyClassics Team