El RUSC, consulta en línia sobre conductes de risc

  • Viladrau El RUSC, consulta en línia sobre conductes de risc
  • Viladrau El RUSC, consulta en línia sobre conductes de risc

EL PROGRAMA DE PREVENCIÓ DE CONDUCTES DE RISC, ESTRENA UN CANAL D'INSTAGRAM I UN NÚMERO DE WHATSAPP QUE PERMETRAN OFERIR UN ESPAI DE CONSULTA VIRTUAL A ADOLESCENTS, JOVES I FAMÍLIES.

El passat dilluns 31 de gener es va donar el tret de sortida al nou Instagram (@el_rusc_) del programa de prevenció de conductes de risc entre joves i adolescents, El Rusc. Aquest nou compte d’Instagram va adreçat principalment als i les joves, però també pot esdevenir un espai útil per a famílies i agents educatius.

A través d’aquesta xarxa social es podrà realitzar l’espai consulta en format virtual, on els i les joves podran preguntar a través del missatge directe dubtes relacionats amb el consum, ús de pantalles, sexualitat i afectivitat. Aquest espai consulta en format virtual també estarà actiu a través del número de WhatsApp: 661 537 616.

Cal remarcar que l’espai consulta del programa té per objectiu escoltar, orientar, assessorar i acompanyar als i les joves i adolescents en les seves inquietuds i dubtes de forma totalment confidencial.