Connexions mòbils més ràpides i millor cobertura arriben a Viladrau amb el nou 4G

  • Vilarau Llega800
  • LES OPERADORES DE TELEFONIA MÒBIL COMENCEN A OFERIR A VILADRAU SERVEIS 4G EN LA BANDA DE 800MHZ
  • LA NOVA TECNOLOGIA PERMETRÀ ALS VILADRAUENCS I VILADRAUENQUES GAUDIR DE SERVEIS DE DADES MÒBILS D'ALTA VELOCITAT, MILLORARÀ LA COBERTURA A L'INTERIOR D'EDIFICIS I AMPLIARÀ L'EXTENSIÓ GEOGRÀFICA
  • LLEGA800 ÉS L'ENTITAT ENCARREGADA DE GARANTIR LA COMPATIBILITAT D'AQUEST SERVEI 4G AMB LA TDT EN LA BANDA DE 800MHZ

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, començaran a oferir a Viladrau serveis sobre la xarxa 4G en la banda 800MHz, la qual cosa permetrà als viladrauencs i viladrauenques gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica. Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Amb l'arribada del nou 4G a Viladrau contínua el procés d'implantació que s'està realitzant de manera gradual per tota la geografia nacional.

Per a gestionar aquests serveis, s'ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega800.es.