Comunicat Oficial sobre la situació del Coronavirus COVID-19 a Viladrau

L’Ajuntament de Viladrau, donada la situació actual i seguint les recomanacions del pla PROCICAT de la Generalitat de Catalunya, ha decidit adoptar les següents mesures, a banda de les preses ahir, per tal de prevenir el contagi de coronavirus al municipi. 

  •  Oficines municipals de l’Ajuntament. L’atenció als usuaris es continua prestant a través dels següents canals: 
  • TELEMÀTIC, a l’adreça www.viladrau.cat, durant les 24 hores del dia. 
  • TELEFÒNIC, a través del 93.884.80.04 en horari de 09:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres (Aquest horari podrà ser modificat d’acord amb les instruccions del CECAT).

El tràmit de Registre de documents es podrà realitzar:

  • TELEMÀTICAMENT, a l’adreça www.viladrau.cat 
  • PRESENCIALMENT amb cita prèvia al telèfon 93.884.80.04, a l’edifici de l’Ajuntament en horari de 09:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres (Aquest horari podrà ser modificat d’acord amb les instruccions del CECAT). 
  • En qualsevol registre d’altres Administracions Públiques. 

 Aquesta és una mesura extraordinària, per tal de garantir la seguretat i salut de les treballadores i treballadors municipals. Aquesta suspensió temporal -a partir d’avui- de l’atenció presencial en tots els seus serveis és com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. 

Les restriccions es fan extensives per un mínim de 15 dies, podent ser prorrogables depenent de les indicacions que es rebi de les autoritats competents. L’Ajuntament seguirà informant periòdicament i actualitzant la informació a través de la web i canals oficials. Cal recordar que davant de qualsevol sospita es recomana trucar al telèfon 061. 

Podeu accedir a més informació a través del Canal Salut. 

Viladrau, 15 de març de 2020.