Busquen 20 persones per a formar-los i treballar com a Tècnics Comercials a la Indústria

  • Viladrau, Mancomunitat la Plana

Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana crea una nota informativa sobre el Programa de Formació Experimental “Ocupació per la Indústria d’Osona” impulsat per Creacció i els Serveis Locals d’Ocupació de la comarca.

En el marc d’aquest programa, els serveis locals d’ocupació de la comarca busquen 20 persones per a formar-los i treballar com a Tècnics Comercials a la Indústria osonenca.

Per tal de contribuir a la competitivitat de les empreses i facilitar la inserció laboral, els agents de la comarca han preparat una activitat experimental de formació perquè les persones interessades puguin adquirir el perfil esmentat

FORMACIÓLa formació es durà a terme a partir del mes d’abril, amb un total de 200 hores i les persones que hi participin prepararan les seves candidatures per a les empreses que ja s’han mostrat interessades en el programa.

CONVOCATÒRIALa convocatòria  és oberta a totes les persones que tinguin ganes de reorientar el seu perfil professional. Poden participar al programa persones en edat de treballar i residents a la comarca d’Osona o el Lluçanès. Les persones han de comptar amb un cicle formatiu i/o titulació universitària.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb:

Aloma Terradellas Riera
Desenvolupament Local
MANCOMUNITAT LA PLANA
Tel. 93 812 54 45_Ext.34
Fax 93 812 47 02
www.mancoplana.cat
Twitter: @Mancoplana
www.facebook.com/Mancoplana