Ajuts per persones joves emprenedores

  • Viladrau Ajuts per persones joves emprenedores
  • Viladrau Ajuts per persones joves emprenedores

L’ 11 de juny de 2020 es va obrir el termini per la presentació dels ajuts dirigits apersones joves que tinguin entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

La finalitat d’aquests ajuts és fomentar l’autoocupació juvenil i va destinada a garantir uns ingressos mínims a l'autònom a l'inici de la seva activitat econòmica.

Poden sol·licitar aquests ajuts els i les joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta com a treballadors autònoms des de l'1 de setembre de 2019 fins a la data màxima de presentació de sol·licituds, el 15 de setembre de 2020.

La quantia màxima de la subvenció serà de 10.000 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d'alta al règim especial de la seguretat social de les persones treballadores autònomes, règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent.

Presenteu les sol·licituds

Les persones joves interessades en rebre més informació sobre els ajuts o d’altres temes relacionats amb l’emprenedoria, poden acudir al nostre servei d’acompanyament a persones emprenedores online que ofereix informació i assessorament individualitzat per persones que volen engegar un projecte o volen redefinir-lo.

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d'Emprenedoria de la Mancomunitat la Plana, enviant un correu electrònic sdl@mancoplana.cat o enviant un Whatsapp al 648 447 270.