2n Concurs de microrelats 'Dones amb veu i lletra'

  • 2n Concurs de microrelats

Aquest concurs és organitzat per l'oficina del VicDones-SIAD Osona (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d'Osona) amb la col·laboració del SIAD Manlleu (Ajuntament de Manlleu), l'àrea de Polítiques d'Igualtat (Ajuntament de Torelló) i la Mancomunitat La Plana.

L'acció s'emmarca en la campanya d'activitats programades pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, data significativa històricament per la demostració de la força i organització de les dones i la lluita per la igualtat de drets i l'erradicació de les violències masclistes.

L'objectiu del concurs és sensibilitzar a la població sobre les violències masclistes i conscienciar-la per erradicar-les així com crear una eina de visualització de les lluites personals i col·lectives, a través de la creació literària.

Per això la temàtica dels microrelats ha de ser relacionada amb els drets de les dones i la lluita per erradicar les desigualtats socials i econòmiques i les violències masclistes. El contingut de les obres pot estar enfocat des d'un punt de vista ampli i pot incloure relats tant de lluites personals com col·lectives.

Qui pot participar?

Hi poden participar persones majors de 16 anys i el termini de presentació de les obres serà fins l'1 d'abril de 2019.

Per més informació és poden consultar les bases (document adjunt).