XII Rallye d'Hivern Viladrau

Dissabte, 9 Novembre, 2013
XII Rallye d'Hivern Viladrau

El XII Rallye d'Hivern - Criterium Viladrau es fera el 9 de novembre de 2013, i el dimarts 3 de setembre es va obrir el plaç de sol·licitud d'inscripcions.

La prova recupera l'esperit més noctàmbul de les millors edicions de l'Hivern, i recorda molt el format del Criterium Montseny Guilleries, amb tres passades a 5 trams de regularitat, més una primera curta etapa a calcar, a l'estil del Criterium Llafranc, un format que s'està posant de moda entre els organitzadors.

Per les inscripcions que van arribant, i pels comentaris que es van sentint, el XII Rallye d'Hivern - Criterium Viladrau serà un esdeveniment amb força participació, i amb el retorn dels equips de motos, que l'any passat no es van atrevir a participar. La prova serà en dues parts puntuables, la primera tipus Criterium, i la segona com autèntic rally, amb 5 trams de regularitat a fer tres cops, amb nocturnitat i amb molts quilòmetres. Sort que as Viladrau els equips hi podran descansar i recuperar-se bé, gastronòmicament parlant.

MÉS INFORMACIÓ

Pça. Països Catalans, 49
08410 Vilanova del Vallès (Barcelona)
Tel: (34) 938458630
Fax: (34) 938458544
rallyclassics@rallyclassics.org
www.rallyclassics.org