Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2017

Diumenge, 9 Juliol, 2017
Viladrau Mulla't per l'Esclerosi Múltiple 2017

ANY RERE ANY, EL "MULLA'T" ES CONSOLIDA UN DELS ACTES SOLIDARIS MÉS MULTITUDINARIS A CATALUNYA. EL DIUMENGE DIA 9 DE JULIOL, MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE A VILADRAU!

El Mulla't és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 40.000 persones que pateixen aquesta malaltia a tot l'Estat. Un acte de participació ciutadana i de captació de fons, amb l'objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de l'esclerosi múltiple al nostre país.

El proper diumenge 9 de juliol, l'Ajuntament de Viladraul s'adhereix altre cop a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple que organitza des de fa uns quants anys la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) arreu de les piscines catalanes.

A les 12 del migdia, hi haurà un nou intent de batre el record de gent banyant-se simultàniament a la piscina.

Per col·laborar amb aquesta Fundació i amb els malalts d'esclerosi múltiple, tots els assistents podran deixar el seu donatiu a l'urna que la mateixa FEM haurà dipositat al bar de les instal·lacions o comprar material específic, elaborat per la FEM (tovalloles, necessers samarretes, bosses, etc.).

Compra la tovallola del Mulla't online!

Cal mencionar que tots els diners recaptats durant el dia aniran destinats íntegrament a la FEM.

Més informació:

Fundacio Esclerosi Múltiple

Lloc: 
Piscines Municipals
preu: 
Acte solidari
Hora: 
12.00 h.
catagenda: