Matinal Musical de Rusquelles del 6 de març de 2022

Diumenge, 6 Març, 2022
Viladrau Matinal Musical de Rusquelles del 6 de març de 2022

El proper diumenge 6 de març gaudirem d'una nova Matinal que tindrà lloc, com de costum, a l'Espai Montseny a les 12h.

L'Ana Carro i en Guillem Martí, dos grans pianistes que ens han acompanyat en nombroses Matinals, ens oferiran un repertori de peces per a piano a quatre mans de Schubert i Brahms. 

L'Ana Carro és professora de l'Escola de Música i Conservatori de Vic; ha aprofundit els seus estudis amb reconeguts mestres internacionals i ha desenvolupat una llarga trajectòria artística col·laborant amb nombrosos conjunts de cambra i actuant arreu de la geografia espanyola.

En Guillem Martí és professor de l'Escola Municipal de Música d'Igualada, centre del qual ha estat director.  El seu llarg recorregut professional i artístic l'ha dut a especialitzar-se en el repertori líric bo i col·laborant en diversos projectes i realitzant enregistraments per a Radio Nacional de España i Catalunya Música.

La llarga amistat que uneix ambdós músics juntament amb la seva professionalitat i la singularitat del repertori escollit ens regalaran, de ben segur, una Matinal esplèndida.

Recordeu que per assistir a la Matinal és necessari fer la reserva, per bé que disposeu d'abonament, trucant al 93 884 80 35.

PROGRAMA

Fantasia op. 103 D 940 F. Schubert
  • Allegro molto moderato
  • Largo
  • Allegro vivace
  • Tempo I
 
Variacions sobre un tema de R. Schumann op. 23 J. Brahms
Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
10€
Hora: 
12.00 h.
catagenda: