Jornada de Neteja de l'entorn de Viladrau

Dissabte, 30 Abril, 2022
Jornada de Neteja de l'entorn de Viladrau 2022

EL PROPER DISSABTE 30 D’ABRIL, LA COLLA DELS SENGLANERS DE VILADRAU ORGANITZEN, AMB LA COL·LABORACIÓ DE L’AJUNTAMENT I LA SOCIETAT DE CAÇADORS DE VILADRAU, UNA JORNADA DE NETEJA DE DEIXALLES A L’ENTORN DEL MUNICIPI.

Quan finalitza la temporada, l’entitat dels caçadors de Viladrau, tenen per costum l’arranjament de camins d’ús públic i privat, les estassades puntuals per a prevenir incendis, les recollides de deixalles, l’obertura de corriols, la recuperació de fonts, l’adequació de les trenques per evitar que les pluges malmetin els camins, etc ... Aquest any, han percebut un increment significatiu d’usuaris del medi a causa de la pandèmia i això també ha comportat un gran augment de deixalles. D’aquí va sorgir aquesta iniciativa d’organitzar una jornada oberta a tothom per netejar de deixalles l’entorn de Viladrau.

La jornada s’iniciarà amb un esmorzar a la barraca dels caçadors i tot seguit començarà la neteja de l’entorn. Per participar-hi cal inscripció prèvia i és recomana portar guants o pinces.

Amb aquesta acció també es volen obrir les portes de la societat de caçadors i convidar a participar a tothom, especialment els joves, i convertir la recollida en una activitat anual que ajudi a prendre consciència de l’impacte que determinades actituds tenen sobre el medi ambient i, alhora, per a mostrar diferents activitats que es porten a terme des de l’entitat.

Inici de la jornada

08.00 hores: Esmorzar a la barraca dels caçadors
09.00 hores: Inici de la Jornada de neteja de l'entorn de Viladrau

Inscripcions

ES RECOMANA PORTAR GUANTS O PINCES!

Lloc: 
Viladrau
Hora: 
08.00 h.