Festival de Música d'Estiu de Viladrau - Momi Maiga (World Music)

Dijous, 15 Agost, 2024
Festival de Música d'Estiu de Viladrau - Momi Maiga (World Music)

EL DIJOUS 15 D'AGOST POSAREM PUNT I FINAL AL FESTIVAL DE MÚSICA D'ESTIU DE VILADRAU 2024 AMB EL CONCERT DEL CANTANT I COMPOSITOR MOMI MAIGA.

Nio significa ànima en mandinka, la llengua natal del músic, cantant i compositor senegalès Momi Maiga. Nio és fruit de diverses inspiracions que neixen des de Senegal i s’expandeixen a nous horitzons amb l’arribada de Momi a Europa. El contacte del seu univers musical amb les arrels mediterrànies i múltiples estils variats, és l’eix vertebral del seu àlbum debut, on l’obertura musical i eclèctica de l’artista s’aprecia a cada composició. Virtuós.

La càlida veu de Momi dansa entre les vint-i-dues cordes de la Kora. L’acompanya amb majestuositat l’arc del cello de Marçal Ayats, els sons delicats i gairebé transparents d’Aleix Tobias i els múltiples efectes sonors del violí de Carlos Monfort. Fusió i emotivitat són els pilars d’aquest espectacle vibrant, enèrgic i profund alhora.

L’ànima de l’espectacle doncs, pren vida amb la presencia dels quatre músics junts sobre l’escenari que capten el públic en un instant.

DIJOUS 15 D'AGOST
21.00 hores

Espai Montseny
MOMI MAIGA

ENTRADES

General:

  • 15 € entrada
  • 50 € abonament

Socis/es Casal Flor del Montseny:

  • 10 € entrada
  • 30 € abonament

Entrades limitades

PUNT DE VENDA

Espai Montseny
C. Migdia, 1
93 884 80 35 · espaimontseny@viladrau.cat
De dimarts a dijous de 9 a 14 hores
Divendres i dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores
Diumenge de 9 a 14 hores

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Consultar
Hora: 
21.00 h
catagenda: