Festival de Música d'Estiu de Viladrau - Joan Espuny (Piano)

Divendres, 2 Agost, 2024
Festival de Música d'Estiu de Viladrau - Joan Espuny (Piano)

EL DIVENDRES 2 D'AGOST EL PIANO DE JOAN ESPUNY REALITZARÀ EL SEGON CONCERT PROGRAMAT DEL FESTIVAL DE MÚSICA D'ESTIU DE VILADRAU 2024

Joan Espuny, nascut el 2002, ha realitzat els seus estudis musicals a l’Escola de Música i Conservatori de Vic, l’Escolania de Montserrat i el Conservatori Superior del Liceu. Ha estudiat piano amb Joan Ribé, Vicenç Prunés i Tensy Krismant, i orgue amb Mercè Sanchís i Modest Moreno. També té els títols d’ABRSM en piano (grau 8), orgue (grau 3) i teoria musical (grau 5).

Ha estat becat per la Fundació Ferrer-Salat i la Fundació Liceu per cursar els estudis superiors i màster. També ha estat premiat en vàries ocasions: el Premi Stagnum per a joves intèrprets 2015, el primer premi en el 49è Concurs de Joves Intèrprets de Catalunya 2019, el premi Promesa Osonenca de l’Any 2019, el primer premi en el Concurs Carles&Sofia 2023, el premi AESPIRE al millor repertorista de corals, i el segon premi en el 19è Concurs de Villahermosa, Mèxic.

A part d’actuar com a solista, actualment és pianista titular de diferents cors, amb els quals ha fet una cinquantena de concerts amb directors com Mireia Barrera, Daniel Antolí i Júlia Sesé. També ha treballat en produccions en orquestres, musicals i òperes amb artistes com Arnau Tordera, Ivan Labanda, Anna Moliner i Roger Berruezo.

DIVENDRES 2 D'AGOST
20.00 hores

Espai Montseny
Sala Alicia de Larrocha

ENTRADES

General:

  • 15 € entrada*
  • 50 € abonament

Socis/es Casal Flor del Montseny:

  • 10 € entrada
  • 30 € abonament

*L’entrada del 9 d’agost inclou els dos concerts i el taller.

Entrades limitades

PUNT DE VENDA

Espai Montseny
C. Migdia, 1
93 884 80 35 · espaimontseny@viladrau.cat
De dimarts a dijous de 9 a 14 hores
Divendres i dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores
Diumenge de 9 a 14 hores

Lloc: 
Espai Montseny (Sala Alicia de Larrocha)
preu: 
Consultar
Hora: 
20.00 h
catagenda: