El 9 de novembre VOTA!

Diumenge, 9 Novembre, 2014
9 Novembre VOTA! Viladrau

Des de l’Ajuntament de Viladrau us volem animar anar a votar el dia 9 de novembre per tal que se’ns reconegui aquest dret. És molt important la participació més que no pas l’opció que finalment surti escollida.

PER PODER VOTAR

Per poder votar al municipi de Viladrau el proper 9 de novembre a l’espai del Punt d’Informació (Ajuntament de Viladrau) del Carrer Balcells i Morató, 3 caldrà tenir més de 16 anys i presentar l’original del DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia), on consti l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts a la UE
Per participar-hi han de presentar el DNI o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts fora de la UE
Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, on consti l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Inscripció en el fitxer de participants
Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en el fitxer de participants.

La inscripció es fa efectiva en el mateix moment de participar.

Per a més informació:
Telèfon 012
www.participa2014.cat

Podeu descargar-vos els diferents arxius: