6a edició del concurs de receptes de la RB Montseny 2022

Diumenge, 23 Octubre, 2022
Viladrau 6a edició del concurs de receptes de la RB Montseny 2022

EL CONCURS RECEPTES DE LA RESERVA D ELA BIOSFERA S'ADREÇA A TOTES AQUELLES PERSONES QUE RESIDEIXIN DINS DEL TERRITORI DE LA RESERVA DE LA BIOSFERA DEL MONTSENY.

El Concurs de Receptes de la Biosfera s’organitza dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny i en el marc dels seus esforços per contribuir al desenvolupament sostenible a través de la protecció i la promoció del patrimoni natural i del patrimoni cultural immaterial. Els premis volen ser un reconeixement a aquelles persones que mantenen vius plats i begudes representatius del medi i de la cultura de la Reserva de la Biosfera del Montseny. 

S'estableixen quatre categories de premis: primers, segons, postres i begudes. Es valoraran les receptes en funció de com reflecteixin millor la cuina tradicional, el caràcter del Montseny i els valors del desenvolupament sostenible. Concretament es valorarà si els ingredients contribueixen a la sostenibilitat, si els productes principals es produeixen dins de la Reserva de la Biosfera del Montseny i provenen (si s’escau) de varietats autòctones, si el plat o la beguda està relacionat amb elements del patrimoni cultural immaterial, amb costums populars o amb tradicions, i si els ingredients utilitzats i les proporcions són adients.

CONCURS A VILADRAU

Per participar en el concurs en la modalitat presencial, cal inscriure's a l'Ajuntament per correu electrònic a l'adreça espaimontseny@viladrau.cat o trucant al 93 884 80 35, abans del dia 21 d’octubre de 2022. La persona participant ha de preparar a casa un plat o beguda casolà i fet principalment amb productes del Montseny i portar-lo a:

  • Espai Montseny de Viladrau, el 23 d’octubre de 2022 a les 12h del migdia.

De cada plat o beguda s'ha de portar una quantitat mínima equivalent a 3 racions. 

Per participar en la modalitat en format vídeo. Consultar les condicions a les bases.

Més informació, calendari i bases del concurs:

www.parcs.diba.cat/web/Montseny
p.montseny.rbiosfera@diba.cat
Tel. 93 847 51 02

Lloc: 
Viladrau
preu: 
Gratuït
Hora: 
12.00 h.