Suspesa la Festa Major de Viladrau 2020

  • Suspesa la Festa Major de Viladrau 2020

Benvolguts veïns i veïnes,

Fa temps que treballem amb la il·lusió de poder dur a terme una Festa Major segura, conscients i sensibles envers la greu problemàtica de salut pública en què ens trobem immersos.

Malauradament, l’augment de casos en municipis propers i arreu de Catalunya, les darreres recomanacions, i la situació de risc creixent, ens han fet prendre la difícil decisió de cancel·lar tots els actes de la Festa Major.

Una decisió trista que ha estat presa des de la prudència i la responsabilitat de prioritzar la salut de tothom per davant de qualsevol acte o activitat, i amb la finalitat, també, d’afrontar aquest final d’estiu i el retorn a l’activitat i a les escoles de la millor forma possible.

Volem agrair a aquelles persones, associacions i a la comissió de festes, el treball realitzat aquests darrers dies en la preparació dels actes, i la vostra empatia davant aquesta decisió.

Atents a l’evolució de la pandèmia, no descartem encara, la possibilitat de realitzar algun acte cultural de petit format, fet que informaríem prèviament pels canals habituals. Comunicar-vos també, que rebreu el tradicional llibret de Festa Major a les vostres cases.

Esperem poder retrobar-nos el 2021 amb un panorama absolutament diferent i amb les ganes de gresca, xerinola i Festa Major que caracteritzen Viladrau.

Molts ànims, molta força i cuidem-nos!

 

L’Equip de Govern.
Viladrau, 28 d’agost de 2020