Alcaldia

Alcaldessa Sra. Margarida Feliu

Sra. Margarida Feliu

Alcaldessa de Viladrau

Benvolgut/da 

Et vull agrair que hagis accedit al nostre web en el que espero que trobis tota la informació de Viladrau que necessites.

Aquest espai de comunicació ha de ser referència per a tothom que s’interessa per conèixer la rica i variada vida cultural, gastronòmica, comercial, esportiva, social i ambiental que es concreta en un llarg ventall d’esdeveniments que organitzem i acollim al llarg de l’any. 

Aquest espai ha de ser també una eina de comunicació entre tots els que tenim la sort de viure en aquest magnífic indret del Montseny. En aquest sentit estem treballant en alguns canvis que properament facilitaran la transparència informativa sobre la gestió econòmica que es porta a terme i les principals línies estratègiques que, amb la col·laboració de tothom, es vagin desenvolupant.

Viladrau, en el seus més de mil anys d’història, s’ha relacionat amb muntanya, paisatge, aigua, salut... La nostra prioritat i el nostre compromís és la conservació d’aquest entorn privilegiat que està relacionat amb el benestar i la qualitat de vida d’un indret de 1.087 habitants que a l’estiu gairebé tripliquem.

Oberts a qualsevol suggeriment i aportació, sigues benvingut/da.

Margarida Feliu
Alcaldessa de Viladrau