Mulla't per l'esclerosi múltiple 2020

Diumenge, 12 Juliol, 2020
Viladrau Mulla't per l'esclerosi múltiple 2020
Viladrau Mulla't per l'esclerosi múltiple 2020

MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE

Amb el lema ‘Mulla’t perquè soni millor’ es comparen els símptomes de l’esclerosi múltiple amb el so d’una cançó sense ritme i cacofònica

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple‘ s’acosta i enguany, degut a la crisi del coronavirus, serà un Mulla’t extraordinari, que combinarà una part molt important on-line, amb algunes piscines que faran un Mulla’t presencial, sempre garantint les mesures de seguretat i higiene.

La campanya on-line té la música com a protagonista amb el grup Gertrudis. El conjunt català interpreta una cançó que sona de manera cacofònica i sense cap harmonia. La il·luminació i els recursos visuals ajuden a reforçar aquesta idea de distorsió en el que és “la pitjor cançó de l’estiu”. La cançó es compara amb el que suposa conviure amb els símptomes de l’esclerosi múltiple i conclou amb la frase: Mulla’t per l’esclerosi múltiple i fes que, amb les teves donacions, aquesta cançó i la vida de moltes persones soni cada vegada millor. L’etiqueta de la campanya és #MullatPerqueSoniMillor.

A mesura que s’aconsegueixin donatius, la cançó sonarà millor fins arribar al punt culminant, el 12 de juliol, dia del Mulla’t, quan la peça sonarà a la perfecció. 

PER QUÈ ENS MULLEM?

L’arrivada de la covid-19 ha eclipsat les altres malalties i també l’esclerosi múltiple. De sobte, és com si les malalties d’abans de la covid-19 haguessin deixat d’existir. Necessitem tornar a conscienciar a la població i el Mulla’t és una bona ocasió per fer-ho.

Els fons que es recaptin aquest any permetran, en un moment delicat com l’actual, garantir  els serveis que donem a les persones amb EM: atenció, acompanyament, rehabilitació i formació laboral entre d’altres. Igualment, hem de seguir garantint els fons per a la investigació, que en les últimes dècades ha avançat molt i ha permès alentir la progressió de l’EM fent possible que les persones amb EM tinguin una millor qualitat de vida.  Mulla’t més que mai!

MULLA'T PER ELLS!

VILADRAU

Per poder col·laborar al Mulla't 2020 des de Viladrau podeu fer-ho de diferents maneres:

  • A les piscines municipals de Viladrau ens mullarem el diumenge 12 de juliol, i on tota la recaudació de les entrades d'accés a les piscines aniran íntegrament a la Fundació Esclerosis Múltiple (FEM).
  • Fent donatius a través de la campanya de "La Piscina de Viladrau es mulla!" que hem creat a la web del Mulla't.
  • A la botiga online
Lloc: 
Piscines municipals
Hora: 
12.00 h.