Dia Internacional dels Museus

Dissabte, 18 Maig, 2019
Viladrau Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels Museus se celebra cada 18 de maig des de l'any 1977 a tot el món. Un dia de l'any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d'activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants, de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Enguany, el tema triat per l'ICOM, el Consell Internacional dels Museus, per a celebrar aquesta festa és "Els museus com a eixos culturals: El futur de la tradició".

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacional dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa que se celebra enguany el mateix dissabte 18 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya i d'arreu d'Europa obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals.

Per aquest motiu l'Espai Montseny ha programats dos actes per aquest dissabte 18 de maig:

ELS NOUS GEGANTS DE VILADRAU

Dissabte 18 de maig de 9h a 14h i de 16h a 18h.
Jornada de portes obertes. Entrada Gratuïta.

Viladrau ha estrenat els dos nous gegants del poble: el bandoler Serrallonga i la bruixa Maria Joaneta. La presentació oficial tindrà lloc el mes de setembre durant la Festa Major, però ja els podeu veure a l’Espai Montseny.

NIT DELS MUSEUS

ANUL·LAT per la previsió de pluja d'aquest dissabte 18 de maig.
Pròximament es buscarà una nova data!

Dissabte 18 de maig. A partir de les 21.30 hores.
Entrada lliure

Espai Montseny
C/ Migdia, 1, Viladrau
Tel. 938 848 035
www.viladrauturisme.cat
espaimontseny@viladrau.cat

Lloc: 
Espai Montseny
preu: 
Gratuït