Campanya Gastronòmica de la Castanya 2018

Dissabte, 27 Octubre, 2018 a Dilluns, 26 Novembre, 2018
Viladrau Campanya Gastronòmica de la Castanya 2018

Osona celebra la primera ‘Campanya Gastronòmica de la Castanya’ amb la participació de restaurants i entitats que donaran a conèixer aquest fruit tan típic de la tardor

Del 27 d’octubre al 26 de novembre se celebrarà la ‘Campanya gastronòmica de la Castanya’, amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tot tipus de plats, tant dolços com salats i alhora, apropar els productors locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.

En aquesta primera edició, hi participaran un total de 15 restaurants d’Osona Cuina i de la zona del Parc Natural del Montseny, que inclouran a la seva carta, propostes de plats elaborats amb castanya, un producte arrelat a la nostra terra des de fa segles. En total es podrà gaudir de 27 plats representatius de la cuina osonenca amb castanya. A més, durant aquest mes, diferents entitats oferiran set activitats de cultura i paisatge relacionades amb la castanya i el castanyer per a tota la família.

ACTIVITATS PROGRAMADES

El 3 i 9 de novembre es realitzarà l’activitat ‘Coneix el món de la castanya’, que consisteix en la visita de castanyers centenaris i degustació de productes de castanya i derivats.

Per altra banda, des d’EduCA preparen pels dies 1, 4, 11 i 18 de novembre una matinal titulada ‘Castanyes, Castanyers i Tardor: un moment únic al Montseny’. Es tracta d’una passejada familiar pels boscos i corriols per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny. Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor. 

Finalment, cal assenyalar que aquesta campanya està organitzada pel Consell Comarcal d’Osona i Osona Turisme en col·laboració amb Osona Cuina i l’Ajuntament de Viladrau. A més, la iniciativa s’emmarca en el projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Lloc: 
Viladrau
catagenda: