• Viladrau_Portal del Montseny

‘T’emmontsenyaràs’ 

Centre d’ activitats i serveis turístics arrelats al territori que ofereix productes i serveis únics i diferents per a totes les edats que permeten als visitants viure, fruir i  conèixer el Parc Natural del Montseny. 

Espai de trobada situat al nucli urbà de Viladrau, un portal turístic virtual, una botiga de productes únics que ofereix Montseny i un motor de desenvolupament turístic i cultural de Viladrau.

Activitats i propostes 

  •  · Portalcachings temàtics - Itineraris temàtics guiats amb GPS.  

El GPS us donarà una total seguretat durant tot el recorregut i a més us indicarà on buscar petits tresors amagats que us ajudaran a entendre, d’una manera diferent, aspectes insòlits de Viladrau i del Parc Natural del Montseny, reserva de la biosfera. 

Itineraris temàtics divertits i per a tots els gustos. Alguns, especialment adaptats al turisme familiar.

  • ‘6 soques i un penjat’

Divertida i didàctica aventura per descobrir Viladrau i el Parc Natural del Montseny: la seva geologia, fauna, vegetació, llegendes...

  • ‘Els arbres del Montseny’

Coneixereu fins a 16 arbres del Parc Natural del Montseny, fareu activitats divertides i senzills experiments científics per calcular l’alçada i l’edat dels arbres i descobrireu xafarderies de cadascun d’ells.

  • ‘Seguin els passos d’en Serrallonga’

6 tresors per descobrir, 6 enigmes per esbrinar, 6 pastilles d’informació per conèixer el bandolerisme mentre aneu fins la casa natal d’en Serrallonga.

  • ‘Plou i fa sol, les bruixes es pentinen’

Veniu a conèixer perquè Viladrau és famós per les seves bruixes. Activitat especialment pensada per als més petits

  • ‘País de castanyes i castanyers’

Viladrau és conegut per aquest arbre que van expandir a Catalunya els romans i per la Fira de la Castanya que s’hi celebra des de 1995. Durant el recorregut, castanyer joves i castanyers centenaris us explicaran les més divertides anècdotes sobre aquesta desconeguda espècie.

· Excursions fàcils, mitjanes i difícils guiades per GPS per descobrir Viladrau i el Montseny

· Sortides guiades, sortides fetes a mida amb guies especialitzats per conèixer el patrimoni natural i cultural de Viladrau i del Parc Natural del Montseny.

I també:

  • Programació integral d’esdeveniments, Estiu Bandoler, Jornada de vehicles elèctrics, Trobada de vehicles antics, Fira de la Castanya....
  • Farcells turístics, propostes destinades al públic en general que inclouen les activitats  i ofertes turístiques i gastronòmiques de Viladrau i de la seva àrea d’influència
  • Botiga amb productes únics del Montseny
Carrer Pare Claret, 7-9
17406 Viladrau

93 884 93 51
619 36 90 81
info@portaldelmontseny.com
www.portaldelmontseny.com